Politica de retur

Conditii generale pentru returul produselor vandute de Amazonian Baby:
 
⁃ Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Perioada de retur incepe din ziua livrarii comenzii.
⁃ In cazul produselor personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care cumparatorul opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre cumparator, produsele suferind astfel modificari la cererea cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui
⁃ Cererea de retur se face via email: contact@amazonianbaby.ro
⁃ Cumparatorul va suporta taxa de retur.
⁃ Produsele nepersonalizate care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma Amazonian Events, str. General Toma Ghenea, nr. 22A, Pitesti, judet Arges, impreuna cu FORMULARUL DE RETUR primit la cerere, pe email contact@amazonianbaby.ro
⁃ Va rugam sa completati toate rubricile din formular si sa-l trimiteti in colet.
⁃ Produsele nepersonalizate se vor returna in cutiile originale, cu etichetele initiale intacte, ambalate corespunzator cu materiale de protectie (hartie, folii, pungi, carton) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.
⁃ Produsul trebuie sa fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;
⁃ Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii cum ar fi: urme de uzura, zgarieturi, lovituri, produsele carora le lipsesc accesorii.
⁃ Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului, preluarea va fi refuzata.
⁃ Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 10 zile lucratoare din momentul receptionarii returului la sediul nostru nostru prin transfer bancar intr-un cont deschis in lei.
⁃ Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.
⁃ In cazul in care intampinati dificultati cu efectuarea returului, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@amazonianbaby.ro